Fair Play -lehti: Saska Saarikoski sen sanoi: ”Mihin some paremmin sopisi kuin urheiluun?”
15.7.2014 17:21 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play 2-4 -kansi.jpg (424 x 600) 

Fair Play -lehti: Saska Saarikoski sen sanoi: ”Mihin some paremmin sopisi kuin urheiluun?”

 

Eurajoella järjestetyssä some-seminaarissa kuultiin some-maailman helmiä. Helsingin Sanomissa työskentelevä palkittu kollega Saska Saarikoski kertoi olevansa viisikymppinen, teknisesti aikalailla kädetön, ei synnynnäisesti sosiaalinen ja somen käyttäjänä noviisi. Twitterin Saarikoski löysi vasta lokakuussa 2012, nyt seuraajia on vähän yli 20 000 eli vajaa viidesosa Aleksander Stubbin vastaavasta lukemasta.

 

– Mihin some paremmin sopisi kuin urheiluun, urheilumieheksi tunnustautunut HJK:n juniorijoukkueen nykyinen johtaja, Vitosen entinen futari ja Jokerien ePa. (ennen Putinin aikaa) kannattaja ilmoitti.

 

– Vanhat mediabrändit eivät enää pärjää. Ihmiset ovat kiinnostuneita ihmisistä, eivätkä instituutioista. Yleisönä on käytännössä koko maailma.

 

– Sosiaalisen median pitäisi olla kaksisuuntainen. Ihmettelen, etteivät toimittajat käytä somea enemmän juttujen lähteenä, hän latasi.

 

Lue lisää Saska Saarikosken ja muiden some-seminaarin alustajien ajatuksia uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 2/2014.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat