Suomen Golfliitto on nimennyt naisten ja tyttöjen joukkueet EM-joukkuekilpailuihin
23.6.2014 11:18 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Suomen Golfliitto on nimennyt naisten ja tyttöjen joukkueet EM-joukkuekilpailuihin

 

Suomen Golfliitto on nimennyt naisten ja tyttöjen joukkueet EM-joukkuekilpailuihin. Amatöörien EM-joukkuekilpailut pelataan heinäkuun toisella viikolla.

 

Naisten EM-joukkuekilpailut pelataan 8.-12. heinäkuuta 2014 Sloveniassa G&CC Ljubljanan kentällä. Suomen joukkueessa pelaavat: Matilda Castren, Oona Vartiainen, Emily Penttilä, Sanna Nuutinen, Marika Voss ja Karina Kukkonen.

 

- Naisten maajoukkuevalinnat olivat hyvin selkeät. Kaikilla valituilla pelaajilla on todella laaja kokemus kansainvälistä kisoista, toteaa naisten ja tyttöjen maajoukkueen päävalmentaja Mikael Mustonen.

 

- Valitut pelaajat ovat maailman amatöörirankingin mukaan Suomen kuusi parasta. He ovat myös kuusi parasta kotimaan rankingin mukaan.

 

Tyttöjen EM-joukkuekilpailu järjestetään 8.-12. heinäkuuta 2014 Golf Resort Skalicassa Slovakiassa. Suomen joukkueessa pelaavat: Anna Backman, Ellinoora Moisio, Nicola Fall, Linda Haara, Jenna Mäihäniemi ja Sandra Salonen.

 

- Tytöissä on mukana kolme ensikertalaista. Valinnassa painotettiin tämän vuoden kisoja, koska nuorissa kehitystä voi tapahtua nopeammin. On tärkeää, että joukkueessa on kuitenkin myös kansainvälistä kokemusta, Mustonen totesi.

 

Miesten EM-joukkuekilpailu pelataan samaan aikaan Linna Golfissa Hämeenlinnassa. Joukkue julkistetaan myöhemmin.

 

Lähde: Suomen Golfliiton tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat