Vuoden 2016 alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Helsingissä
26.4.2014 19:17 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden 2016 alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Helsingissä

 

Helsinki on valittu vuoden 2016 alle 20-vuotiaiden poikien jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen isäntäkaupungiksi. MM-kilpailut pelataan Hartwall Areenalla ja Helsingin Jäähallissa 26.12.2015–5.1.2016.

 

- Järjestimme kisaisännyydestä avoimen tarjouskilpailun ja kiinnostusta kisojen isännöintiin oli paljon, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoo.

 

- Alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut on mittakaavaltaan sen kokoluokan tapahtuma, että halleista on löydyttävä tarpeeksi tilaa niin yleisölle kuin muihin oheistoimintoihin. Kisoihin saapuu paikalle mm. suuri määrä median edustajia, joiden työtilat asettavat halleille melkoiset vaatimukset. Lyhyet etäisyydet hallien välillä taas helpottavat kuljetusjärjestelyjä.

 

Kisoihin odotetaan mittavaa määrää ulkomaisia kisaturisteja, joten kisakaupungilta vaaditaan tarpeeksi suurta majoituskapasiteettia.

 

- Kanadalaiset ovat olleet jo nyt aktiivisia, paikalliset matkanjärjestäjät arvioivat, että yli 5 000 kisaturistia saapuu paikan päälle seuraamaan kisoja.

 

Kisapaikkojen selvittyä käynnistyvät myös muut kisavalmistelut. MM-kilpailujen lipunmyynnin ennakoidaan alkavan Torontossa ja Montrealissa pelattavien 2015 MM-kilpailujen jälkeen lohkojaon varmistuttua.

 

Lähde: Suomen Jääkiekkoliiton tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat