Suomen Krikettiliitto kutsuu urheilutoimittajat tutustumaan krikettiin Keravalle 21.5.
26.4.2014 19:08 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Suomen Krikettiliitto kutsuu urheilutoimittajat tutustumaan krikettiin Keravalle 21.5.

 

Suomen Krikettiliitto kutsuu urheilutoimittajat tutustumaan Keravan Kansalliseen Krikettikenttään ja kokeilemaan krikettiä keskiviikkona 21. toukokuuta 2014 klo 16.00 alkaen. Ohjelmassa on kentän ja vastikään valmistuneen klubitalon esittely, tietoisku suomalaisesta kriketistä sekä lajikokeilu Suomen ainoalla ainoastaan krikettiä varten rakennetulla nurmikentällä. Tilaisuuden isännöi Suomen krikettiliiton puheenjohtaja Andrew Armitage, ja paikalla on myös pääkaupunkiseudun seurojen edustajia ja valmentajia.

 

Kriketti on ottanut viimeisten vuosien aikana isoja askeleita eteenpäin Suomessa. Harrastajamäärät ovat nousussa, junioritoimintaa on kehitetty johdonmukaisesti ja krikettiä on viety kouluihin kokeiltavaksi. Krikettiä pelataan nykyään kolmella sarjatasolla ja mukaan kilpailutoimintaan on tullut myös uusia lajin harrastajia.

 

Ensi kesäkuussa, 6.-13.6. vietetään suomalaisen kriketin viikkoa. Viikon tapahtumien tarkoituksena on juhlistaa suomalaista krikettiä ja Keravalle nyt virallisesti avattavaa Kansallista Krikettikenttää. Vierailulle saapuu mm. Marylebone Cricket Clubin (MCC) joukkue Lontoosta.

 

Keravan kentän viralliset avajaisjuhlallisuudet ovat tiistaina 10.6. klo 14.00 alkaen, ja myös tiedotusvälineiden edustajat tulevat saamaan kutsun tilaisuuteen lähiviikkoina.

 

Tilaisuuden kesto on noin 2 tuntia. Kenttä sijaitsee osoitteessa Kettulankuja 8, Kerava. Lajikokeilu onnistuu parhaiten ulkoliikuntavarusteissa, Keravalla on pukeutumistilat.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 14.5. mennessä: Eemeli Peltonen, puh. 050 3604842, emjpel@gmail.com.

 

Lähde: Suomen Krikettiliiton tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat