Media-akkreditointi FIFA World Cup 2014-turnaukseen
10.10.2013 16:34 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Media-akkreditointi FIFA World Cup 2014-turnaukseen

Kansainvälinen jalkapalloliitto avaa akkreditoinnin Brasiliassa 12.6.–13.7.2014 pelattavaan jalkapallon miesten MM-lopputurnaukseen 7.12.2013. Akkreditointi on auki 31.1.2014 saakka.

Hakeakseen akkreditointia toimittajalla tulee olla FIFA Media Channelin (FMC) käyttäjätunnus. Akkreditointihakemuksen voi tehdä FMC:ssä elektronisella avaimella, jotka Suomen Palloliitto jakaa yhdessä Urheilutoimittajain liiton kanssa.

Palloliitto pyytää suomalaisia toimittajia ja valokuvaajia (muut paitsi kuvaoikeuksien haltijat) ilmoittamaan akkreditointihakemuksestaan Sami Terävälle sähköpostitse (sami.terava(a)palloliitto.fi) marraskuun 2013 loppuun mennessä. Pyydämme kopioimaan viestiin myös Urheilutoimittajain liiton puheenjohtajan Heikki Miettisen (heikki.miettinen(a)hs.fi) siltä varalta, että hakemuksia on enemmän kuin Suomella toimittajapaikkoja MM-turnauksessa. Tässä tapauksessa Palloliitto ja Urheilutoimittajain liitto päättävät yhdessä Suomen akkreditointien jakamisesta.

FIFA ilmoittaa hyväksytyistä ja hylätyistä akkreditointihakemuksista helmi-maaliskuun vaihteessa.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia FIFA Media Channeliin, voit rekisteröityä osoitteessa https://extranet.fifa.com/common/Self-Registration/Self-Registration-Welcome/?siteid=1

Lisätietoja:
SUOMEN PALLOLIITTO
Sami Terävä, viestintäpäällikkö
040 823 5233
sami.terava(a)palloliitto.fi


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat