Yleisurheilun SM-hallikisojen akkreditoinnista
23.1.2013 7:16 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

YLEISURHEILUN SM-HALLIT JYVÄSKYLÄSSÄ


Yleisurheilun SM-hallit järjestetään Jyväskylässä 16.-17.2.2013. Kisat keräävät Hipposhalliin maan kärkinimet, yhteensä yli 400 urheilijaa. Jyväskylässä SM-hallit on aiemmin järjestetty vuosina 1994 ja 1999. Järjestävänä seurana on nyt kuten aikaisemmillakin kerroilla Jyväskylän Kenttäurheilijat. EM-hallikilpailut järjestetään kaksi viikkoa myöhemmin Göteborgissa, joten SM-hallit toimivat mainiona näyttökilpailuina vielä suurempiin ympyröihin.

Yksi kiinnostavimmista lajeista tulee olemaan miesten pituushyppy, jossa kahdeksan metrin ylityksiä tavoittelevat Helsingin EM-vitonen Roni Ollikainen ja SE-mies Tommi Evilä. Järjestävän seuran eli JKU:n kärkiurheilijoista mestaruuksista taistelevat ainakin Osku Torro korkeudessa, Hanna-Maari Latvala ja Minna Laukka molemmilla pikajuoksumatkoilla sekä Henri Manninen ja Miika Takala 3000 m juoksussa. Kisat järjestetään nyt tiiviinä ja hyvin ohjattuna, reilun kolmen tunnin sessioina molempina päivinä.

Yleisurheilu on suomalaisten perinteinen, arvostettu ja menestyksekäs urheilulaji. Mediassa yleisurheilu on toiseksi seuratuin urheilulaji. TV 2 televisioi molempina päivinä puolentoista tunnin lähetykset parhaaseen katseluaikaan. Parhaimmillaan lähetykset ovat viime vuosina keränneet puoli miljoonaa katselijaa päivittäin.

Akkreditointi

Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan viimeistään 4.2 seuraavasta linkistä löytyvällä lomakkeella: http://www.jku.fi/sm-hallit/akkreditointi/. Kilpailupaikalla on median käytössä langaton internet. Lisäksi erityisesti suurten kuva- ja videotiedostojen siirtoa varten on rajattu määrä kiinteitä yhteyksiä.

Lisä- ja majoitustietoja:

www.jku.fi/sm-hallit

Tiedotuspäällikkö Pasi Valoranta p. 050-5538503

Pääsihteeri Markku Koistinen p.040-7069195

Kisatoimisto 014-218031, toimisto@jku.fi


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat