Nuoret Leijonat Rindellin komentoon
9.5.2012 12:11 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Nuoret Leijonat Rindellin komentoon
Raimo Helmistä alle 20-vuotiaiden nuorten päävalmentajapestissä seuraavaa Rindelliä avustavat valmentaja Tomek Valtonen ja maalivahtivalmentaja Hannu Nykvist.

Nuorten Leijonien uusi päävalmentaja omaa vakuuttavan taustan jääkiekkovalmennuksessa niin Ruotsin ja Suomen seurajoukkueissa, kuin myös maajoukkuetasolla. SM-liigassa hän on luotsannut HIFK:ta, Kiekko-Espoota sekä HPK:ta ja Elitserienissä Rindell on toiminut MODOn sekä Moran päävalmentajana.

Alle 20-vuotiaiden nuorten maajoukkuetta vuosien 1995 ja 1996 MM-kisat vastuu-valmentaneen Rindellin pesti on päätoiminen, johon hän on tyytyväinen. Tämä mahdollistaa myös paremman seurakierroksen, joka Rindellin osalta tulee pääosin kohdistumaan nuorten pelaajien kasvualustana toimivaan Mestikseen.

- Mestiksessä tehdään hienoa kasvatustyötä nuorten pelaajien osalta. On tärkeä säilyttää hyvät yhteydet siellä toimiviin valmentajiin, kuin myös kaikkien muidenkin pelaajien seuravalmentajiin. Päätoimisuuden myötä pystyn keskittymään myös enemmän pelaajatarkkailuun, Rindell kertoo.

Joukkueen valmentajana toimiva Tomek Valtonen tuntee ikäluokan hyvin ja on toiminut aikaisempina kausina turnauskohtaisesti päävalmentajan ja valmentajan tehtävissä. Valtonen kuuluu samanaikaisesti SM-liigaseura Jokereiden valmennustiimiin.

Maalivahtivalmentajaksi nimetty Hannu Nykvist toimii samalla Suomen Jääkiekkoliiton täysipäiväisenä maalivahtien ja maalivahtivalmentajien pääkouluttajana.

 


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat