AIPS-kortit haettavissa vuosille 2012 – 2013
14.9.2011 11:23 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry AIPS-kortit haettavissa vuosille 2012 – 2013


Kansainvälisen urheilutoimittajaliiton, AIPS:n, lehdistökortit kaksivuotiskaudelle 2012 – 2013 ovat haettavissa. Hakutoimenpiteet ovat seuraavat:


Nykyiset AIPS-kortin haltijat
– Koottu nimilista hakijoista tiedutusvälineittäin (lehti, radio, TV), koska kortit veloitetaan työnantajalta, ellei toisin mainita. Laskutus tapahtuu ilmoitetun laskutusosoitteen perusteella yhteislaskutuksena etukäteen. Kortin hinta on 60 €/kortti+laskutus- ja toimituskulut.
– Hakijan olemassa olevasta kortista ilmoitetaan nimen lisäksi kortin kooditunnus (esim. Kalle Virtanen FIN00597).
– Mikäli hakijan kotiosoite on muuttunut on siitä mainittava, jotta korttiin liittyvä AIPS Magazine tulee oikealla osoitteella.
– Freelancerit, jotka maksavat kortin itse voivat suorittaa maksun liiton tilille Sampo 800010-97783. Maksu on toimituskuluineen 62 €. Maksu on suoritettava etukäteen ja siinä mainittava ehdottomasti kortin haltijan nimi (ei siis vain maksava yritys- tai
toiminimi) ja merkki ”AIPS-kortti”. Laskutusta haluttaessa tulee siitä mainita. Maksuun tulee tällöin laskutuslisä.
– Hakijoiden nimilistat ja yksittäishakemukset on toimitettava liittoon joko sähköpostitse urheilutoimittajat@kolumbus.fi tai postitse osoitteella Urheilutoimittajain Liitto, olympiastadion torniporras 2 krs, 00250 Helsinki. Näin varmistetaan korttien mahdollisimman nopea toimitusaika AIPS:lta.


Uudet kortin hakijat
– Uusi AIPS-kortin hakija täyttää hakemuslomakkeen, jonka saa printattua nettisivun vasemmasta laidasta "Materiaalipankista" tai tilaamalla sen liitosta ja palauttaen sen värillisellä passikuvalla varustettuna liiton osoitteella (ks yllä). Hakemuskaavaketta ei tarvitse allekirjoittaa, koska se leimataan ja tehdään liiton puolesta
– Kortin hinta 60 € + laskutus- ja postituskulut
– Kortit toimitetaan sen mukaisesti kun hakemukset tulevat ja kortit AIPS:lta valmistuvat.
HUOM! AIPS-kortti myönnetään vain jäsenvelvoitteensa suorittaneille liiton A-jäsenille (ei kerhojäsenille).

Hakemusten tulee olla perilla mieluiten 31.10.2011 mennessä


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat