Suomen alppihiihtomaajoukkue valmiina Saksan MM-kilpailuihin
7.2.2011 13:12 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Suomen alppihiihtomaajoukkue valmiina Saksan MM-kilpailuihin
Suomen kokoonpano alppihiihdon maailmanmestaruuskilpailuihin on varmistunut. Ski Sport Finland täydensi aiemmin nimettyä joukkuetta kolmella urheilijalla.

Uusia nimiä ovat Victor Malmström, Santeri Paloniemi ja Samu Torsti. He kaikki laskevat MM-kisoissa tekniikkalajeja.

Miesten puolella pujottelun ja suurpujottelun ykkösnimet ovat Kalle Palander ja Marcus Sandell. Viime aikoina erinomaisessa kunnossa ollut Andreas Romar keskittyy vauhtilajeihin. Hänen osallistumisensa suurpujotteluun selviää myöhemmin.

Suomen joukkueessa on tällä kertaa vain yksi nainen, mutta hän on sitäkin kovempi. Pujottelucupin voitosta kamppaileva Tanja Poutiainen osallistuu MM-kisoissa pujotteluun ja suurpujotteluun.

– Tavoittelemme MM-kisoista mitalia sekä sijoituksia 15 parhaan joukkoon, kertoo Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Janne Leskinen.

Joukkuekisassa Suomea ei tällä kertaa nähdä. Osallistumista harkittiin, mutta säännöt estävät kilpailemisen ainoastaan yhden naisen voimin.

Suomen joukkue on median tavattavissa viikon päästä tiistaina ja keskiviikkona. Tanja Poutiainen ja naisten päävalmentaja Christian Thoma ovat paikalla Hotel Eibseessä tiistaina 15.2. klo 16.30.

Mieslaskijat sekä heidän päävalmentajansa Janez Slivnik ovat tavattavissa keskiviikkona 16.2. samassa paikassa. Tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin.

Garmisch-Partenkirchenin MM-kilpailut pidetään 8.–20. helmikuuta. Suomalaisista ensimmäisenä tulessa on Andreas Romar, joka laskee super-G:n ylihuomenna keskiviikkona. Romaria koskevat yhteydenotot pyydetään hoitamaan ensimmäisen kisaviikon aikana Janne Leskisen kautta.

MM-ohjelma löytyy FIS:n sivuilta osoitteesta http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?event_id=28178&cal_suchsector=AL.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Janne Leskinen, Ski Sport Finland, puh. +358 400 300 930, e-mail: janne.leskinen@skisport.fi

Alppihiihdon tiedottaja Jaakko Mannermaa, Jkpromo Oy, puh. +358 40 511 5468, e-mail: jaakko.mannermaa@jkpromo.com

    
Urheilutoimittajain Liitto
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat