Talviurheilukausi Eurosportilla alkaa
22.10.2010 10:07 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Talviurheilukausi Eurosportilla alkaa


Talviurheilukausi 2010/2011 käynnistyy toden teolla marraskuussa. Alppihiihdossa otetaan varaslähtö kauteen jo lokakuussa, kun Itävallan Sölden toimii näyttämönä suurpujottelussa. Suomalaisittain mielenkiinto alppihiihdossa on entistä korkeammalla, kun pujottelun maailmanmestari Kalle Palander tekee paluun huipulle. Naisten puolella Tanja Poutiainen on jälleen yksi suurimmista suosikeista niin suurpujottelussa kuin pujottelussakin.

Eurosportin talviurheilukausi alkaa alppihiihdolla. Kauden aikana kaikki merkittävimmät maailman cupit ja arvokilpailut nähdään Eurosportin kanavilla suorina lähetyksinä. Yhteensä Eurosportilla ja Eurosport 2:lla talviurheilua on kauden aikana luvassa yli 1200 tuntia. Joukkoon mahtuu 8 eri lajin maailman cupit, 14 MM-kisaa, 3 EM-kisaa ja lumilautailun Ticket To Ride Tour ja Dew Tour. Viime kauteen verrattuna tarjonta on vielä entistä laajempaa, kun sopimus FIS:n kanssa mahdollistaa Eurosportin nettipalvelun Eurosport Playerin täysimuotoisen valjastamisen talviurheilun käyttöön. Eurosport Playerissa on tarjolla kaikki kansainvälisen hiihtoliiton, FIS:n, alaiset kisat suorana ja arkistosta. Esimerkiksi lumilautailussa temppujen uudelleen katsominen on poikkeuksellisen hyvä lisäpalvelu.

Kauden kohokohtia talviurheilumaailmassa ovat eittämättä alppihiihdon MM-kisat Val di Fiemmessä, hiihdon MM-kisat Oslossa ja ampumahiihdon MM-kisat eksoottisessa Khanty-Mansiyskissa. Kaikki nämä tapahtumat näet luonnollisesti kokonaisuudessaan Eurosportin kanavilta.

Alppihiihdon maailman cup, Sölden, Itävalta

Lauantai 23. lokakuuta

11.00-12.00: Naisten suurpujottelu, 1. lasku, suora

15.45-16.45: Naisten suurpujottelu, 2. lasku, jälkilähetys

Sunnuntai 24. lokakuuta

11.00-12.00: Miesten suurpujottelu, 1. lasku, suora

14.00-15.00: Miesten suurpujottelu, 2. lasku, suora

Selostus: Jukka Pelkonen

    
Urheilutoimittajain Liitto
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat