Bundesliiga starttaa Eurosport 2 -kanavalla
19.8.2010 9:26 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Bundesliiga starttaa Eurosport 2 -kanavalla

bundes.jpg (317 x 238)

Eurosport 2 tarjoaa Suomessa yksinoikeudella Bundesliigan. Kaudella 2010-11 nähdään viisi suoraa ottelua viikossa. Tämän lisäksi perjantaisin, ennen tulevaa kierrosta, on luvassa ennakkomakasiini ja sunnuntaina kierroksen kohokohdat koostava makasiiniohjelma. Viime kauden tapaan maanantaisin on luvassa ottelu 2. Bundesliigasta.

Bundesliiga on edelleen katsojakeskiarvoilla mitattuna suurin Euroopan jalkapalloliigoista (41,802 katsojaa/ ottelu kaudella 09/10). Myös maaleja tehdään Saksan pääsarjassa eniten (2,83 maalia/ottelu).

Bundesliigassa pelaa tulevallakin kaudella suuri määrä maailmantähtiä, kuten Ruud Van Nistelrooy (Hollanti), Arjen Robben (Hollanti), Franck Ribéry (Ranska), Raul (Espanja) ja Edin Dzeko (Slovenia).

 Suomalaisia tulevalla kaudella Bundesliigassa pelaa neljä. Petri Pasanen Werder Bremenissä, Mikael Forssell Hannover 96:ssa, Jukka Raitala Hoffenheimissa ja Sami Hyypiä Bayer Leverkusenissa. Leverkusen sai tulevaksi kaudeksi mielenkiintoisen paluumuuttajan, kun Saksan jalkapallon suurin tähti Michael Ballack liittyi joukkueeseen.

Bundesliigassa pelataan 34 ottelukierrosta. Hallitseva mestari on Bayern München, joka on myös kautta aikain menestynein seura Saksassa.

 

Eurosportin nettisivut   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat