Jan Walden päättää uransa Veikkausliigassa
4.8.2010 10:52 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Jan Walden päättää uransa Veikkausliigassa

Toimitusjohtaja Jan Walden lähtee Veikkausliigan palveluksesta kuluvan vuoden lopussa. Walden on työskennellyt liigan palveluksessa vuodesta 1998 alkaen ja toimitusjohtajana vuosikymmenen ajan.

– Päätökseni kypsyi vuoden alussa, jolloin kerroin siitä puheenjohtaja Hannu Rautiaiselle. Päätimme ajoittaa ilmoituksen sekä lähtöni ajankohtaan, joka olisi sopiva sekä Veikkausliigalle että itselleni, Walden tiivistää.
– Liigan perusta sekä tulevaisuuden strategia on saatu luotua, eikä sen yllä ole akuutteja, koko liigan toimintaa uhkaavia tekijöitä. Henkilökohtaisesti kymmenen vuotta on puolestaan pitkä aika ja nyt on sopiva hetki siirtyä hakemaan uusia haasteita.

Veikkausliigan puheenjohtaja Hannu Rautiaisen mukaan Waldenin jäljiltä jää vakaalla pohjalla oleva organisaatio.
– Jan informoi minua päätöksestään jo maaliskuussa. Tuolloin pyysin häntä jatkamaan Veikkausliigassa vuoden loppupuolelle, sillä käynnissä oli lukuisia Liigalle tärkeitä asioita, joissa Janin osaamista ehdottomasti tarvittiin. Nyt kun nämä asiat ovat kunnossa, Jan jättää jälkeensä perusasioiltaan hyvässä iskussa olevan Veikkausliigan. Olemme erittäin kiitollisia Janille kaikista vuosista ja korvaamattoman tärkeästä panoksesta, jonka hän on omistautuneesti Veikkausliigalle antanut, Rautiainen sanoo.

Myös väistyvä toimitusjohtaja uskoo jättävänsä taakseen yhtenäisen liigayhteisön.
– Viimeiset vuodet ovat olleet Veikkausliigalle monilla mittareilla vaikeita. Tästä huolimatta liigassa vallitsee parhaillaan vahva yhtenäisyys ja se on pystynyt kehittämään vankan ja pitkäjänteisen strategian. Edelleen jatkuvasta vaikeasta tilanteesta huolimatta useilla toiminnan alueilla on myös pystytty saavuttamaan hyviä tuloksia ja kehitystä. Uskon, että tästä on hyvä jatkaa eteenpäin uusin voimin, hän sanoo.
Toistaiseksi Waldenilla ei vielä ole tarkkoja suunnitelmia oman tulevaisuutensa suhteen.
– Olen yhä ensisijaisesti Veikkausliigan palveluksessa ja käytettävissä seuraajani perehdyttämisessä sekä toimintojen siirtämisessä. Sen jälkeen on aika hakea itse uusia työhaasteita, Walden kertoo.
– Luonnollisestikin pois lähteminen tuntuu haikealta, Veikkausliiga on ollut merkittävä osa omaa elämää niin pitkän ajan.

Veikkausliiga käynnistää uuden toimitusjohtajan hakemisen välittömästi ja tiedottaa aiheesta lähitulevaisuudessa.

Lähde: Veikkausliiga   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat