Ranskan Ympäriajo Eurosportilta suorana alusta loppuun
1.7.2010 9:37 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Ranskan ympäriajo suorana alusta loppuun

Maailman suurin etappiajo ajetaan tänä vuonna 97:nnen kerran. Eurosport lähettää 3.-25.7. ajettavasta kilpailusta jälleen erittäin kattavan paketin. Ranskan ympäriajo koostuu yhteensä 20 etapista ja yli 3600 kilometristä. Eurosportilla lähetystä on luvassa yli 80 tuntia. Joka ilta luvassa on myös päivän tapahtumat kertaava koosteohjelma kello 23.00.

Suurimpana suosikkina kisaan lähtee hallitseva mestari Espanjan Alberto Contador. Contador ei kuitenkaan täysin ole vakuuttanut otteillaan tänä vuonna ja voiton uusiminen ei ole miehelle mitenkään itsestäänselvyys. Contadorin kovimmat haastajat löytyvät varmasti joukosta Andy Schleck, Mark Cavendish, Tyler Farrar, Oscar Freire, Tom Boonen ja Italian ympäriajon tänä vuonna voittanut Ivan Basso. Suuri mielenkiinto kohdistuu myös viimeisen Tourinsa ajavaan Lance Armstrongiin, jonka edesottamuksia Eurosportilla seurataan Planet Armstrong –makasiiniohjelmassa.

Tuttuun tyyliin tapahtumia selostavat useasti Suomen parhaaksi urheiluselostajaksi mainittu Peter Selin sekä hänen poikansa Christian Selin. Takuuvarmasti tänäkin vuonna jokaisen pikkukylän parhaat munkkipaikat ja aamiaispöydät tulevat kisan tiimellyksessä mainituksi. Tour de Francen seuraaminen käy myös erinomaisesta matkailuohjelmasta siksi hienosti kuvaus on toteutettu.

Tour de France: suora 3.-25.7. Eurosportilla (Native HD)

Selostus: Peter ja Christian Selin

Lisätietoa ohjelmista: www.eurosport.fi

Tour de France netissä: www.letour.fr 
   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat