Kisakallion Urheiluopisto tähtää Etelä-Suomen ykköseksi
29.6.2010 9:51 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry KISAKALLIO PANOSTAA VALMENNUKSEEN JA TÄHTÄÄ ETELÄ-SUOMEN YKKÖSEKSI

Kisakallion Urheiluopisto jatkaa määrätietoista kehitystyötä. Loistava sijainti uuden E18-tien kupeessa ja monipuolistunut toiminta avaa rataa uusille suurinvestoinneille, joista seuraavana on vuorossa tennishalli sekä majoitusmakapasiteetin kasvattaminen.

Sekä liikuntapaikkarakentamiseen tehdyt noin 15 miljoonan euron suuruiset mittavat investoinnit että valmennuksellisen osaamisen lisääminen ovat nostaneet Kisakallion yhdeksi Etelä-Suomen suosituimmista koulutus-, liikunta- ja valmennuskeskuksista.

Alueelle nousee vuoden lopussa uusi tennishalli. Syksyn aikana on tarkoitus käynnistää myös merkittävä vapaa-ajan asuntojen rakentaminen. Ensimmäisessä vaiheessa on tarkoitus rakentaa 18 vapaa-ajan asuntoa, jotka tullessaan kasvattavat majoituskapasiteettiä lähes 150 vuodepaikalla. Myös uuden sisäpalloiluhallin rakentamisen on tarkoitus startata marraskuussa ja sen on määrä valmistua kesällä 2011.

- Strategiamme on panostaa valmennukselliseen sisältöön. Edellytys tälle on valmennusosaamisen lisääminen, liikuntapaikkoihin panostaminen sekä alueen majoituskapasiteetin nostaminen. Seuraavan kymmenen vuoden aikana tavoitteemme on nostaa majoituspaikkoja nykyisestä 350 paikasta jopa 2000 vuodepaikkaan, sanoo Kisakallion markkinointipäällikkö Harri Hollo.
Valmennuksellinen tavoitteemme on nousta Etelä- ja Varsinais-Suomen johtavaksi nais- ja junioriurheilukeskukseksi, painottaa Hollo.

Tennis on uusi painopiste

Voimistelu ja jääurheilu ovat ja tulevat olemaan Kisakallion päälajit. Näiden rinnalle, erityisesti uuden tennishallin myötä, saadaan tilat paitsi tennikselle ja salibandylle mutta myös sulkapallolle ja yleisurheilulle.

Kisakallio tiivistää yhteistyötä myös eri lajiseurojen kanssa. Esimerkiksi salibandyssa Kisakallio on allekirjoittanut kahden vuoden
yhteistyösopimukset turkulaisen TPS-salibandyn ja espoolaisen Westend Indiansin kanssa. Tavoitteena on laaja-alainen valmennustoiminnan kehittäminen seurojen kaikissa ikäluokissa. Samaan tähdätään myös tenniksessä, jossa toimivat yhteistyökumppaneina lajin pitkän linjan ammattilaiset.

- Yhteistyö Kisakallion kanssa tulee olemaan tiivistä. Painopisteemme on junioreissa ja etenkin henkinen näkökulma valmennuksessa on osaamisemme ydinaluetta. Tulemme tarjoamaan perusopetusta, kisatapahtumia ja monia
uusia tennispalveluita, selostaa Reakt Halli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Reino ”Repe” Jokinen.

Halli tulee täyttämään kansainvälisten turnausten kriteerit. Kenttiä kiertää myös pinnoitettu juoksurata. Yksi kentistä on muunnettavissa sulkapallokäyttöön. Rakentamistekninen kilpailutus ja lupa-asiat ovat loppusuoralla. Energiatehokkuudestakaan ei Jokisen mukaan tingitä.

- Ensimmäiset lyönnit ja ratakierrokset nähdään tämän vuoden puolella. Halli helpottaa myös seutukunnan tennisharrastajien huutavaa kenttäpulaa. Sopivia pelivuoroja voi varata jo nyt, Jokinen vihjaa.

Harri Hollo
Markkinointipäällikkö
Kisakallion Urheiluopisto
puh. 040 744 0900

Reino Jokinen
Hallituksen pj.
Reakt Halli Oy
puh. 040 500 5036   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat