Suomalaisdelegaatio EM-karsintalohkoarvontaan 7.2.
1.2.2010 16:06 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Suomalaisdelegaatio EM-karsintalohkoarvontaan 7.2.

Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) järjestää EM-karsintalohkoarvonnan Varsovassa sunnuntaina 7.2. kello 13.00 (Suomen aikaa). Suomen Palloliitosta (SPL) arvontaan matkustavat A-maajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter, puheenjohtaja Sauli Niinistö, toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen, huippujalkapallojohtaja Petri Jakonen sekä maajoukkuepäällikkö Lennart Wangel.

Palloliitto kertoo arvonnan tuloksen tiedotejakelussaan sekä verkkosivuillaan osoitteessa www.palloliitto.fi, Kotisivuille ja Huuhkaja-TV:hen päivitetään myös SPL:n edustajien reaktioita arvontatuloksesta. Varsovassa suomalaismedian yhteyshenkilö on Lennart Wangel (GSM 040 823 5231). Median edustajia pyydetään huomiomaan jo tässä vaiheessa, että päävalmentaja Stuart Baxter ei ole käytettävissä arvonnan jälkeisiin puhelinhaastatteluihin.

UEFA arpoo 51 joukkuetta yhdeksään karsintalohkoon. Kuudessa lohkossa pelaa kuusi joukkuetta ja kolmessa viisi. EM-karsintaa pelataan syyskuun 2010 ja marraskuun 2011 välillä. Ottelut pelataan kansainvälisinä pelipäivinä tiistaisin sekä perjantaisin ja lauantaisin. EM-lopputurnaus pelataan Puolassa ja Ukrainassa 8.6. - 1.7.2012.

Lisätietoja:
SUOMEN PALLOLIITTO
Sami Terävä, viestintäpäällikkö
GSM 040 823 5233
sami.terava(a)palloliitto.fi   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat